Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 32 km

Fietser mishandeld om niet uitsteken hand

Toegevoegd: 13-04-2008, 23.18 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op de Seintoren in Middelburg is zaterdagmiddag
een 17-jarige fietser uit die plaats mishandeld door een onbeken-
de automobilist. Dat heeft de politie zondagavond bekend ge-
maakt.


De jongeman reed tussen 12.08 en 12.15 uur vanaf de Torentrans
rechtsaf de Seintoren op toen hij werd ingehaald door een perso-
nenauto. Nadat de auto hem had ingehaald, sneed deze de fietser af en reed hem klem.

Er stapte een onbekende man uit de auto die de jongen van zijn fiets trok. Na wat gezegd te hebben over het feit dat de fietser zijn hand niet had uitgestoken bij het afslaan stapte de man weer in en reed verder. Ook de fietser reed verder.

Aan het einde van de Seintoren zette de onbekende man zijn auto echter weer stil en duwde hij de jongen van zijn fiets. Vervolgens sloeg de man de fietser enkele malen, stapte weer in zijn auto en reed weg in de richting van de Watertoren.

De politie weet nog niet wie de automobilist is. Er is inmiddels een onderzoek gestart. De Middelburger heeft aangifte gedaan van mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Parel (14-4-2008 om 15:29)
Deze chauffeur had last van een laat ochtendhumeur...?, en daar was deze fietser de dupe van! Het is ook irritant dat wegdeelnemers géén richting aan geven,maar om zo te reageren slaat nergens op. Teveel gefurstreerde mensen in deze maatschappij. Véél mensen met korte lontjes.
Marian (14-4-2008 om 14:30)
Wat een zak die automobilist Als ik ook zo was had ik al veel mensen in elkaar moeten slaan voor het rijden met groot licht, het niet richting aangeven, het bellen achter het stuur. Als je een beetje oplet of inzicht hebt kun je best genoegen nemen met iemand die eens zijn hand niet uitsteekt.
maarten (14-4-2008 om 09:05)
Je moet ook gewoon je hand uitsteken. Het is ergerlijk als je staat te wachten op een ander die onverwacht afslaat. Om te gaan slaan, gaat veel te ver. Er zijn ergere dingen in het leven, maar een beetje rekening houden met elkaar kan zeker geen kwaad. Richting aangeven is al een simpele manier.
Kilian (14-4-2008 om 07:27)
Want, zeg nou eerlijk, als je een fietser zijn/haar hand uit ziet steken wil je toch een foto maken van dit unieke moment...?
Kilian (14-4-2008 om 07:27)
Als we dat bij iedere fietser zouden doen die zijn/haar hand niet uitstak.... hadden we in ieder geval geen discussie meer over HET ziekenhuis. Dan hadden we op ieder 'eiland' wel een stuk of wat nodig.
Dawn (14-4-2008 om 00:28)
Het moet niet veel gekker worden. Ik kan mij soms ook irriteren aan fietsers die hun hand niet uitsteken maar om nou iemand daarvoor te mishandelen.
Cookie-instellingen beheren