Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongetje (11) onder bedreiging beroofd van step

Toegevoegd: 13-04-2008, 23.52 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een 11-jarig Vlissings jongetje is zaterdagavond in zijn woonplaats beroofd onder bedreiging van een steekwapen.


De jongen stepte rond 18.40 uur over de stoep toen hij werd klemgereden door een onbekende jongen op de fiets.
 
Vervolgens kwamen er op de Bloemenlaan nog drie jongens op de fiets om hem heen staan en sloten hem in. Door een vijfde jongen werd de 11-jarige jongen bedreigd met een steekwapen en moest hij zijn step afgeven.

Deze vijfde jongen reed vervolgens op de step de Hogeweg in terwijl de andere vier met hun fiets om de 11-jarige Vlissinger heen bleven staan. Na een minuut fietsten ook zijn weg over de Hogeweg.

De jongens konden niet worden gepakt. De politie weet nog niet wie zij zijn. Wel is inmiddels een signalement bekend. Het gaat om jongens van ongeveer 12 jaar oud. Ze hadden allemaal een zwarte capuchon over het hoofd. Twee van de jongens hadden een donkere huidskleur.

De politie heeft een buurtonderzoek gehouden. Men heeft de zaak nog in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Richard (15-4-2008 om 13:11)
Voor betere jeugd, minder criminaliteit etc. moet de overheid niets doen, maar iig wel toestaan dat ouders er iets aan gaan doen. Gewoon vaker korte metten maken. Juist als kinderen/jongeren nog afhankelijk zijn kan je ze nog het meest sturen. Nee de ouders moeten het idd gewoon (mogen) doen.
Vonck (14-4-2008 om 22:18)
Rotzooi laten ruimen? Heropvoeden die handel.. Het begint met een step maar waar eindigt het. @ Van Wanrooij Ik woon in de meest prijzige wijk van Goes, maar ook mijn auto is al een keer gestolen, en mijn zoontje z'n fiets al 2x. Dus dat geleuter over een koophuis is nonsens. (Ofwel Bullshit)
Ton (14-4-2008 om 22:03)
Te gek voor woorden dat kinderen van 12 jaar in groepsverband notabene een leeftijdsgenootje bedreigen met een mes. Alles valt met normen/waarden en de daaraan verbonden opvoeding. Ik begrijp dat je niet alles in de gaten kan houden, maar deze kinderen zijn lekker bezig met hun criminele toekomst
Dawn (14-4-2008 om 14:52)
Alsof een koophuis al je problemen oplossen. Ik woon in een koophuis en ik zou willen dat de politie eens wat vaker langs zou rijden. Dan is die koevoet bij mn voordeur ook niet meer nodig. (nee nee slaan doen we niet maar de jeugd ermee bang maken helpt wel gedeeltelijk)
Mossel (14-4-2008 om 14:46)
Het moet toch niet gekker worden, hoop dat die gasten gepakt worden en geef ze maar een flinke taakstraf, goed zichtbaar rotzooi ruimen bij de gemeentereiniging. Politie kan ook niet overal tegelijk zijn en het gebeurd overal, niet alleen in mindere wijken.
Rasta (14-4-2008 om 14:02)
Ik ben zelf op klaarlichte dag voor de apie heyn overvallen... Overal mensen en niemand die iets deed!! De mens is bang geworden en egoistisch.... Als men elkaar zou bijstaan hebben deze figuren geen bestaansrecht meer.
Cookie-instellingen beheren