Weerbericht:
Af en toe zon en enkele buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Achterwiel tanktrailer in brand op zuidbaan A58

Toegevoegd: 14-07-2000, 23.59 uur
Achterwiel tanktrailer in brand op zuidbaan A58
Door: Brandweer Goes
GOES - Om 12.36 uur vrijdagmiddag werd de Brandweer Goes gealarmeerd omdat van een Franse tanktrailer op de A58 één van de rechterbanden in brand was gevlogen.


Toen de eerste tankautospuit ter plaatse kwam werd geconstateerd dat de remmen oververhit waren geraakt en daardoor was er brand ontstaan aan het achterwiel. De band zelf brandde nog net niet. Het vuur was door de chauffeur, die zijn trekker al snel had afgekoppeld, grotendeels zelf geblust met behulp van een poederblusser.

Passerende collega's hielpen hem hierbij een handje. De brandweer zette een straal hoge druk in om na te blussen en de remmen en het wiel te koelen. Na een half uur konden de uitgerukte voertuigen weer terug naar hun kazerne's.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren