Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Uitruk voor brand in vuurkorf Goes

Toegevoegd: 16-04-2008, 00.37 uur
Uitruk voor brand in vuurkorf Goes
Door: Roland de Jong

GOES - Alhoewel het ging om een 'gewenste' brand moest de Goese brandweer dinsdag toch blussen nadat was gemeld dat er een buitenbrandje woedde aan de J.P. Coenstraat.


Rond 20.25 uur was bij de alarmcentrale de melding binnen gekomen van een buitenbrand in de straat. Omdat het vuur vlakbij een gebouw woedde werd de brandweer met spoed ter plekke gestuurd.
 
Al snel bleek dat de brand woedde in een vuurkorf en dat het dus ging om een 'gewenste' brand. Omdat het echter ging om een 'illegaal' brandje werd deze toch afgeblust.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dave (17-4-2008 om 08:27)
Tsja, er belt iemand uit de omgeving, die ziet rook vlakbij een gebouw en denkt dat dat gebouw in brand staat. Pas bij aankomst blijkt het dan een vuurkorf te zijn. Dat soort meldingen komen zo vaak. En de politie beslist vervolgens of het geblust moet worden of niet...
JP (16-4-2008 om 17:37)
Een vuurkorfje is toch lekker gezellig als je je verstand er mee gebruikt.
Wil (16-4-2008 om 14:54)
Sorry hoor, maar ik vind dit behoorlijk belachelijk, zonde van het geld, zo'n brandweer uitruk is behoorlijk duur! Niks zo gezellig als een brandende vuurkorf!
H.F.M.Reuling (16-4-2008 om 11:58)
Daar zullen bezitters van vuurkorven en BBQ's niet blij mee zijn. Dit betekend het einde van een gezellig feestje buiten, als daar eerst altijd vergunning voor moet aangevraagd worden. Is Nederland dus toch al stiekem een Politiestaat geworden, waar alléén de ambtenaren wel alles mogen?
Cookie-instellingen beheren