Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Mechanische beknelling bij ongeluk

Toegevoegd: 16-04-2008, 17.22 uur
Mechanische beknelling bij ongeluk
Door: Roland de Jong
BIERVLIET - Bij een aanrijding op de Middenweg (N61) bij Biervliet is woensdagmiddag een beknelling ontstaan.


Het ongeluk vond rond 17.10 uur plaats nabij hectometerpaaltje 14,7 toen een 41-jarige automobilist uit de gemeente Sluis vanaf de Oost Zeedijk de N61 over wilde steken en hij daarbij geen voorrang verleende aan een andere automobilist, waarvan de personalia nog niet bekend zijn bij de politie.

De 41-jarige zat enige tijd bekneld. Hij moest door de brandweer, die vanuit Biervliet en Hoek met twee voertuigen uitrukte, uit zijn bedrijfsbusje worden bevrijd. De andere automobilist raakte ook gewond, maar kwam niet bekneld te zitten in zijn voertuig en kon zijn personenauto dus zonder problemen verlaten.
 
Eén van de liep bij het ongeluk nekklachten op. De ander liep een hoofdwond en een hersen-schudding op. De twee zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht.

De beide auto's raakten door de klap beschadigd. De personenauto liep forse schade op aan de voorzijde. Ook ontstond een lekkage aan dit voertuig. De bedrijfsauto raakte met name aan de voor- en rechter zijkant beschadigd.
 
Door het ongeluk was enige tijd een deel van de N61 afgesloten voor het verkeer.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren