Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Basisscholieren adopteren snelheidsremmer

Toegevoegd: 16-04-2008, 18.41 uur
Door: Roland de Jong
SIRJANSLAND - De leerlingen van de openbare basisschool in het Schouwse Sirjansland adopteren volgende week een snelheids-remmer.


Rondom scholen is verkeersveiligheid erg belangrijk. Om die reden gaat de gemeente Schouwen-Duiveland op de Lageweg, waaraan de school gevestigd is, enkele bloembakken plaatsen zodat een wegversmalling ontstaat.

De bloembakken worden dinsdag door gemeentelijk verkeerswet-
houder W.G. Renden in gebruik genomen door middel van het plan-
ten van een plantje in één van de bakken. Nadat de wethouder deze
eerste aanzet heeft gegeven zullen de leerlingen voor de verdere
inrichting en het onderhoud van de bakken zorgen.

Het is de eerste keer dat een basisschool op Schouwen-Duiveland een snelheidsremmer adopteert om zo de bewustwording van het belang van veilig verkeersgedrag van basis-schoolleerlingen en hun ouders te vergroten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (16-4-2008 om 21:57)
Men loopt daar achter. Hier bij ons in het dorp zijn ze alweer weggehaald omdat die bakken beslist niet veilig zijn. Het tegendeel is waar en zijn we hier achter gekomen.
Cookie-instellingen beheren