Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Brandoverslag bij autobrand in Goes

Toegevoegd: 22-10-2000, 19.50 uur
Brandoverslag bij autobrand in Goes
Door: Brandweer Goes
GOES - Via de politie kwam in de nacht van zaterdag op zondag om 5.00 uur de melding binnen dat er een auto in brand zou staan aan de Dr. A.F. Philipsstraat.
 
Volgens de politie zou het vuur zelfs al zijn overgeslagen naar het pand waarvoor de auto stond geparkeerd. Een minuut of vijf na het alarm rukte de 47-49 uit. Ter plaatse aangekomen bleek het pand zelf echter nog geen vlam te hebben gevat.
 
Het overslaggevaar was echter wel realistisch want de auto stond pal voor enkele grote etalageruiten van het leegstaande bedrijfspand (voormalige garage Sonke). Met twee stralen hoge druk kon echter worden voorkomen dat het vuur over zou slaan naar het bedrijfspand.
 
De auto, een Saab 900, ging echter compleet in vlammen op. Een ernaast geparkeerd staande auto liep forse schade op.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren