Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man aangehouden met drie kilo softdrugs

Toegevoegd: 18-04-2008, 13.58 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft donderdagavond een 45-jarige inwoner uit Gelderland aangehouden. De man had drie kilo softdrugs in zijn auto.


Donderdagavond tussen zeven en negen uur werd er door de politie Zeeland gecontroleerd op overlast rond de coffeeshop in de Sint Janstraat in Middelburg. Tijdens deze controle is de man aangehouden.

In de auto waarin hij reed, trof de politie circa drie kilo softdrugs aan. De drugs werden in beslaggenomen en de bestuurder werd ter plaatse aangehouden. Na verhoor en opmaken van proces-verbaal werd de man weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nate (19-4-2008 om 16:01)
"Er is geen één shop die iemand 3kg verkoopt." Dat geloof je toch niet zelf?!
Vonck (18-4-2008 om 16:49)
Van de coffeeshop? Denk het niet! Er is geen één shop die iemand 3kg verkoopt. Waarschijnlijk was dit iemand die zijn handeltje wilde verkopen aan een shop.
Maup (18-4-2008 om 15:59)
Tja, hoe komt hij aan zoveel? Toch van de coffeshop in de St Jansstraat? Dan zullen de rapen gaar zijn!
Cookie-instellingen beheren