Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
33 files van totaal 101 km

ongeval met vrachtauto op n61 bij hoek

Toegevoegd: 18-04-2008, 16.35 uur
ongeval met vrachtauto op n61 bij hoek
Door: Manfred Berrevoets
HOEK - Bij een ongeval op de N61 bij Hoek is vrijdagmiddag een vrachtwagen met aardappels tegen een personenauto aan gereden.


Rond tien over half twee reden beide voertuigen over de N61 ter hoogte van hectometerpaaltje 16.0. De personenauto, bestuurd door een 45-jarige Duitser uit Merseburg, wilde de Braakmanweg oprijden en moest hiervoor heel even stilstaan voor hij de weg opdraaide.

De bestuurder van een vrachtwagen met oplegger, een man van 19 jaar oud en afkomstig uit Fijnaart, had dit te laat in de gaten en botste met zijn combinatie, die geladen was met 30 ton aardappels, achterop de personenauto.

De personenauto stuiterde het boerenland op en kwam daar tot stilstand. De auto, die aan de achterzijde flink beschadigd was, is weggesleept door een takelbedrijf. De oplegger is door een andere truck opgehaald, de truck die de aanrijding heeft gehad is weggetakeld. Er vielen geen gewonden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren