Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Goesenaar overvallen bij eigen woning

Toegevoegd: 18-04-2008, 19.46 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Een 60-jarige man is in de nacht van donderdag op vrijdag nabij zijn eigen woning in Goes overvallen door twee onbekenden.


De overval vond vrijdagmorgen vroeg, omstreeks kwart over één, plaats. De man kwam thuis van een avondje stappen en wilde zijn deur openen toen er opeens twee personen bij hem stonden. De twee pakten de man vast en mishandelden hem. Toen de twee hun buit hadden zijn ze op de vlucht geslagen. Ze hebben het slachtoffer geld, een gsm en sieraden afhandig gemaakt.

De man hield aan het hachelijke avontuur een pijnlijke keel, gekneusde ribben en pols en wat lichte schaafwonden over. De beroofde man gaf in zijn verklaring aan dat er vermoedelijk twee mensen aan kwamen lopen vanuit de Appelstraat.

Mogelijk hebben die twee mensen iets gezien dat met de beroving te maken kan hebben. Als zij, of anderen, informatie kunnen verschaffen aan de Zeeuwse politie om deze zaak op te lossen worden zij verzocht te bellen met het servicecentrum van politie Zeeland op nummer 0900-8844, of ze kunnen zich melden op het politiebureau in Goes.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vonck (18-4-2008 om 20:05)
Stoer hoor jongens een man van 60 beroven! Nu moeten je ook zo stoer zijn om je eigen aan te geven! Hoop dat deze gasten snel gepakt worden
Cookie-instellingen beheren