Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 51 km

Dronken Belg slingert over de weg

Toegevoegd: 19-04-2008, 14.40 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - De politie heeft vrijdagavond het rijbewijs ingevorderd van een 19-jarige automobilist uit het Belgische Merelbeke.


Doordat hij slingerend over de Guido Gezellestraat reed, trok hij de aandacht van surveillerende agenten. Omdat hij mogelijk onder invloed reed, kreeg de automobilist een stopteken. Dit stopteken negeerde hij en vervolgde al slingerend zijn weg. Daarbij reed hij regelmatig bijna naast de rijbaan en moest een tegemoet komende auto voor hem uitwijken.

Een eind verderop stopte hij aan de Buitenhaven. Tegen de agenten verklaarde hij dat hij het stopteken wel had gezien maar dat hij door was gereden omdat hij toch naar de coffeeshop moest en daar wel zou stoppen.

De man werd ter plaatse aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Uit een afgenomen blaastest bleek dat hij meer dan 6 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Zijn rijbewijs moest hij inleveren. Hoe de man uiteindelijk thuis is gekomen, is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (20-4-2008 om 08:55)
Rijbewijs nooit meer terug en auto in beslag nemen en naar de sloop.
Peter (19-4-2008 om 18:39)
Terplekke verscheuren dat rijbewijs
Jan (19-4-2008 om 17:05)
Gelijk zijn rijbewijs innemen en nooit meer teruggeven, zulke mensen verdienen geen rijbewijs.
Thijs Koops (19-4-2008 om 15:59)
Het rijbewijs voor het leven intrekken.
Cookie-instellingen beheren