Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
83 files van totaal 334 km

Motorrijder omgekomen bij ongeval

Toegevoegd: 20-04-2008, 17.45 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets

VEERE - Bij een aanrijding op de Polredijk (N663) in Veere is zondagmiddag een 29-jarige motorrijder uit de gemeente Veere om het leven gekomen.


Het slachtoffer reed rond 16.10 uur van Veere in de richting van Vrouwenpolder. Hij verloor de controle over zijn voertuig, raakte in de berm en botste daar tegen een metalen paal met daaraan drie verwijsborden bevestigd.

Ondanks langdurige reanimatiepogingen van onder meer het personeel van de traumahelikopter uit Rotterdam overleed het slachtoffer ter plekke aan zijn verwondingen. Voor zover bekend raakte er verder niemand gewond. De weg was tot 18.45 uur afgesloten voor het verkeer.

De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft ter plekke een uitgebreid technisch onderzoek gedaan. De uitkomsten hiervan zijn echter nog niet bekend.

Op de Polredijk, die loopt tussen Veere en Vrouwenpolder gebeurden in het verleden, met name tijdens de drukke zomermaanden, veel ernstige ongevallen. In 1999 werd de snelheid op de weg verlaagd naar 60 kilometer per uur.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anja (20-4-2008 om 18:20)
Verschrikkelijk, wat een mooie rit moest worden op zo'n mooie zondagmiddag dat dat zo moet eindigen op een drama . Ik wens de famlie en de andere motorrijders die er bij waren heel veel sterkte toe.
Frits (20-4-2008 om 18:13)
Ik wens de familie en vrienden veel sterkte toe ik was een van de aanwezigen en vind het erg dat het ambulance personeel hem niet heeft kunnen redden.
Cookie-instellingen beheren