Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Motorrijder omgekomen bij ongeval

Toegevoegd: 20-04-2008, 17.45 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets

VEERE - Bij een aanrijding op de Polredijk (N663) in Veere is zondagmiddag een 29-jarige motorrijder uit de gemeente Veere om het leven gekomen.


Het slachtoffer reed rond 16.10 uur van Veere in de richting van Vrouwenpolder. Hij verloor de controle over zijn voertuig, raakte in de berm en botste daar tegen een metalen paal met daaraan drie verwijsborden bevestigd.

Ondanks langdurige reanimatiepogingen van onder meer het personeel van de traumahelikopter uit Rotterdam overleed het slachtoffer ter plekke aan zijn verwondingen. Voor zover bekend raakte er verder niemand gewond. De weg was tot 18.45 uur afgesloten voor het verkeer.

De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft ter plekke een uitgebreid technisch onderzoek gedaan. De uitkomsten hiervan zijn echter nog niet bekend.

Op de Polredijk, die loopt tussen Veere en Vrouwenpolder gebeurden in het verleden, met name tijdens de drukke zomermaanden, veel ernstige ongevallen. In 1999 werd de snelheid op de weg verlaagd naar 60 kilometer per uur.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Aprilia (21-4-2008 om 19:04)
Klaag bij de poltie over snelheiden en niet hier het is al erg genoeg voor de mensen.
Sjors (21-4-2008 om 18:26)
Ook ik hoorde bij de groep motorrijders die erbij waren. Om vanachter uw P.C. zo te oordelen zonder de feiten te kennen, dat is pas moraliseren! Familie en verdere nabestaanden veel sterkte met het verwerken van uw verlies.
Bewoner (21-4-2008 om 17:51)
Het was afgelopen zondag een gekkenhuis met snelhuidsduivels op de motor! Politie treed niet op. Het moest inderdaad een keer misgaan. Wie tegen controle is rijd zelf te hard! Een gedoogsituatie zoals de politie nu doet draagt bij aan dat motoren op de Polderdijk te hard rijden.
Mariah (21-4-2008 om 17:33)
Misschien lag er wel wat op de weg, je weet het niet. In ieder geval heel triest. Heel veel sterkte gewenst voor de nabestaanden.
Alex (21-4-2008 om 16:43)
Oordelen zonder te weten wat er echt is gebeurd is niet objectief, er zal te hard gereden worden daar maar dit hoeft niet altijd de oorzaak te zijn. Wordt iedere dag geconrfonteerd met zeer agressief weggedrag door auto's die totaal geen respect hebben voor medeweggebruikers.
Bewoner van Polredijk (21-4-2008 om 16:40)
Begrijp me goed, het is verschrikkelijk wat hier is gebeurd. Ik kan geen oordeel vellen over dit ongeluk en leef mee met de nabestaanden. Maar het was zondag enorm druk met snelheidspiloten en het was wachten tot er iets ging gebeuren.
Cookie-instellingen beheren