Weerbericht:
Zonnige perioden en een enkele bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Motorrijder omgekomen bij ongeval

Toegevoegd: 20-04-2008, 17.45 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets

VEERE - Bij een aanrijding op de Polredijk (N663) in Veere is zondagmiddag een 29-jarige motorrijder uit de gemeente Veere om het leven gekomen.


Het slachtoffer reed rond 16.10 uur van Veere in de richting van Vrouwenpolder. Hij verloor de controle over zijn voertuig, raakte in de berm en botste daar tegen een metalen paal met daaraan drie verwijsborden bevestigd.

Ondanks langdurige reanimatiepogingen van onder meer het personeel van de traumahelikopter uit Rotterdam overleed het slachtoffer ter plekke aan zijn verwondingen. Voor zover bekend raakte er verder niemand gewond. De weg was tot 18.45 uur afgesloten voor het verkeer.

De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft ter plekke een uitgebreid technisch onderzoek gedaan. De uitkomsten hiervan zijn echter nog niet bekend.

Op de Polredijk, die loopt tussen Veere en Vrouwenpolder gebeurden in het verleden, met name tijdens de drukke zomermaanden, veel ernstige ongevallen. In 1999 werd de snelheid op de weg verlaagd naar 60 kilometer per uur.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vanes (10-6-2010 om 18:06)
Nog steeds kijk ik soms naar dit bericht en kijk ik het filmpje gemaakt van het laatste wat er van hem is.... gewoon om te zien dat het echt is gebeurd en dat het geen nachtmerrie is. Nog steeds in gedachten, we missen je nog steeds.
Marion (10-5-2008 om 18:56)
Jongens waarom al die negatieve reacties denk na voor jullie wat zeggen er zijn ook mensen die normaal rijden en netjes ook al heb je een racer het maakt niet aan mijn mede leven gaat uit naar familie en vrienden sterkte toegewenst in deze moeilijke tijden
The Symbol (22-4-2008 om 10:19)
Aan alle moraliserende betweters; ga eens bij uzelf te rade wat er eventueel aan uw gedrag in de maatschappij te verbeteren valt. Respect hebben voor anderen zou bijvoorbeeld hoog in het vaandel moeten staan.
Berny (22-4-2008 om 10:16)
In eerste instantie wens ik de familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte toe, maar ook diegene die er bij waren toen het gebeurde en de mensen die hem nog geprobeerd hebben te helpen.
The Symbol (22-4-2008 om 10:09)
Onder motorrijders vallen meer (dodelijke) slachtoffers door toedoen van automobilisten dan dat zij daar zelf schuldig aan zijn. In dit geval (zo had de oplettende nieuwszoeker kunnen lezen) was een te hoge snelheid van de motorrijder in kwestie NIET de oorzaak.
Beluae (22-4-2008 om 09:11)
Ik vind het heel spijtig dat mensen meteen hun oordeel vellen van "hij heeft te hard gereden, dit moest gebeuren etc..." Er is namelijk bekend gemaakt dat hij NIET te hard heeft gereden. En we staan er niet bij stil, maar ook jonge mensen kunnen onwel worden (hartproblemen). Mijn innige deelneming.
Cookie-instellingen beheren