Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Jongens op bromfiets aangehouden

Toegevoegd: 20-04-2008, 16.03 uur
Door: Manfred Berrevoets
KOUDEKERKE - Twee jongens uit Vlissingen zijn in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden door de politie omdat zij zonder helm op een bromfiets reden.


Rond half één zag de politie het tweetal over het fietspad van de Duinstraat in Koudekerke rijden en gaf hen een stopteken. De bestuurder en de passagier sprongen daarop van de snorfiets, lieten deze staan en renden de bosjes in, waardoor de politie ging vermoeden dat de snorfiets wel eens gestolen zou kunnen zijn.

De passagier, een 14-jarige Vlissinger werd gelijk in de omgeving aangehouden. De 15-jarige Vlissingse bestuurder werd rond één uur in zijn woning aangehouden. Hij verklaarde dat hij de snorfiets had gekocht zonder kentekenplaatje. Hij had er een ooit eens door hem gevonden plaatje op gemonteerd.

De snorfiets was ook niet verzekerd. De Vlissinger die met zijn 15 jaar geen bromfietscertificaat heeft, heeft afstand van de bromfiets gedaan. Beide jongens zijn daarna in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren