Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw zwaargewond bij ongeluk Domburg

Toegevoegd: 23-04-2008, 17.17 uur
Vrouw zwaargewond bij ongeluk Domburg
Door: Roland de Jong
DOMBURG - Bij een ongeluk op het terrein van een boerderij aan de Baaiweg in Domburg is woensdagmiddag een 40-jarige vrouw uit Westkapelle gewond geraakt.


Het slachtoffer kwam rond 15.15 uur met een been in een tuinfrees terecht. De brandweer van Westkapelle, twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam kwamen ter plekke om de vrouw te helpen.

De vrouw, die na het ongeluk nog wel aanspreekbaar was, is met verwondingen aan haar benen naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De toedracht van het ongeluk is nog niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuw (24-4-2008 om 17:02)
Ik weet dat ze een machine gebruikt heeft van de boerderij om haar eigen tuin te bewerken maar of je het dan een bedrijfsongeval kunt noemen vraag ik me af. Ik heb begrepen dat het, zo het er nu uitziet enigzins meevalt voor de vrouw. Geen pezen afgebroken o.i.d. dus...
Mariska (24-4-2008 om 13:40)
Wel of geen bedrijfsongeval, de vrouw die dit overkwam denkt daar nu ook niet aan, maar eerder aan hoe ze dit weer te boven komt.
André (24-4-2008 om 09:45)
Voor een particulier die in zijn eigen tuin bezig is, is geen bedrijfsongeval.
Joost (24-4-2008 om 09:14)
Indien de werkzaamheden onder de ARBO-wet vallen is de werkgever dit verplicht bij ziekenhuisopname.
Wim Louws (23-4-2008 om 20:51)
Ik vroeg me af, of de Arbeidsinspectie is ingeschakeld voor onderzoek van dit ongeval
Cookie-instellingen beheren