Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
62 files van totaal 214 km

Brandweer druk met automatische meldingen

Toegevoegd: 24-04-2008, 10.58 uur
Brandweer druk met automatische meldingen
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De Zeeuwse brandweer is woensdag en donderdag druk geweest met automatische brandmeldingen. Er werd in totaal vijf keer uitgerukt.


De eerste melding kwam rond 08.35 uur binnen vanuit het Triniteit Hotel aan de Kastanjelaan in Terneuzen. Daarna was het rond 09.30 uur raak bij Sportcentrum de Meulvliet aan de Zoekweg in Tholen. De Thoolse brandweer moest rond 18.50 uur nog een keer uitrukken. Toen ging het om een melding bij Nestaan Holland BV aan de Slabbecoornweg.
 
Ziekenhuis
Rond 00.15 uur werd de Goese brandweer richting het Oosterscheldeziekenhuis gestuurd. Ook daar was een automatische brandmelder afgegaan. Rond half vier 's nachts was het raak in Terneuzen. Toen kwam via een particuliere alarmcentrale een melding binnen bij Verbrugge Transport aan de Haarmanweg in Terneuzen.
 
Voor zover bekend ging het telkens om loze meldingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
martijn (24-4-2008 om 21:00)
Ja die rookmelders reageren al als er een vlieg tussen de sensor komt!! maar inderdaad beter 1keer teveel uitrukken dan 1keer te weinig! groetjes martijn
Steef (24-4-2008 om 13:31)
Beter een keer te veel uitrukken dan te weining
Cookie-instellingen beheren