Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 155 km

Gewonde bij ongeluk N655 Kerkwerve

Toegevoegd: 24-04-2008, 16.27 uur
Gewonde bij ongeluk N655 Kerkwerve
Door: Roland de Jong
KERKWERVE - Bij een aanrijding op de Heuvelsweg (N655) in Kerkwerve is donderdagmiddag één persoon gewond geraakt.


De bestuurder van de tractor, een 63-jarige man uit de gemeente Schouwen Duiveland, reed rond 16.15 uur achter een kraan en sloeg linksaf om een inrit in te rijden. Uit de tegenoverge-stelde richting naderde echter een bestelbus. Een botsing tussen de twee voertuigen kon niet meer worden voorkomen.

De ambulancedienst van Zierikzee en de vrijwillige brandweer van Kerkwerve rukten uit om de betrokkenen te helpen. De bestuurder van de bestelbus, een 37-jarige man uit Bergen op Zoom, is met de ambulance naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Na onderzoek bleek dat hij erg veel geluk heeft gehad en geen ernstige verwondingen heeft overgehouden aan het ongeval. Hij moet wel een nachtje blijven ter observatie.

De beide voertuigen raakten bij het ongeluk beschadigd. De politie heeft ter plekke een sporen-onderzoek gedaan. De weg was enige tijd afgesloten voor het verkeer.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren