Weerbericht:
Zonnige perioden en een enkele bui. Woensdag bewolkt, later zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Drukte op nationale reddingbootdag KNRM

Toegevoegd: 26-04-2008, 17.04 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
NEELTJE JANS - De jaarlijkse open dag van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM), de zogeheten Nationale Reddingbootdag, heeft zaterdag veel bezoekers getrokken.

Tussen 10.00 en 16.00 uur stonden de deuren van de reddingsstations in Breskens, Cadzand, Noordland-Burghsluis, Veere en Westkapelle open voor het publiek. Op het station Noordland was er zelfs een helikopter aanwezig die demonstraties gaf.


Doel van de open dag was het werven van nieuwe 'redders aan de wal', ofwel donateurs. Verder werd er veel voorlichting gegeven en waren er op de diverse stations ook artikelen uit de KNRM reddingswinkel te koop.

De dag heeft volgens de KNRM enkele duizenden bezoekers getrokken.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
peter jan (28-4-2008 om 15:46)
Ik vond het een beetje saai.
Geweldig (26-4-2008 om 20:44)
Hallo KNRM, Bedankt vvor een kijkje achter de schermen. Jullie doen geweldig werk. Julllie zijn onmisbaar voor vele van ons. Jullie hebben er in ieder geval wel een donateur bij!
Cookie-instellingen beheren