Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Vermiste vrouw blijkt verdronken

Toegevoegd: 27-04-2008, 11.24 uur
Door: Roland de Jong
HAAMSTEDE - Een vrouw die sinds half één vannacht werd vermist is zondag aan het begin van de ochtend levenloos in zee aangetroffen bij Haamstede.


De vermissing van de vrouw werd ontdekt door haar vriend, met wie ze samen in een vakantiehuisje verbleef. Omdat men er vanuit ging dat ze in verwarde toestand was vertrokken, werd na de ontdekking werd door de politie een grote zoekactie op touw gezet.
 
Hierbij waren ook de brandweer van Haamstede en de reddingboot Koopmansdank van het KNRM-station Noordland-Burghsluis bij betrokken.

 

Het slachtoffer is vermoedelijk nabij het eerste strandpaviljoen noordelijker dan de vuurtoren bij Westerschouwen te water gegaan. Ze werd ongeveer zeven uur later nabij de vuurtoren uit het water gehaald. De hulp was toen echter al te laat.

Uit het onderzoek van de politie is gebleken dat er geen sprake is van een misdrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (27-4-2008 om 13:38)
Heel erg voor de nabestaande in het bijzonder voor haar vriend ik wens ze alle sterkte toe.
Cookie-instellingen beheren