Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 234 km

Vlissingse baby stierf niet door misdrijf

Toegevoegd: 27-04-2008, 20.21 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De baby die vrijdagavond in Vlissingen overleed is vermoedelijk een natuurlijke dood gestorven. De exacte doods-oorzaak is echter niet duidelijk. Dat heeft het Openbaar Ministerie (OM) zondag halverwege de avond na sectie bekend gemaakt. 


Vanmiddag werd sectie op het lichaampje verricht omdat de politie twijfels had over de exacte doodsoorzaak van het kindje: het was onduidelijk of er wel sprake was van een natuurlijke dood. Uit de autopsie kwam niets naar voren dat duidde op een misdrijf. Het onderzoek wordt dan ook gesloten.

Na het overlijden van de baby, een 1-jarig meisje, zijn de beide ouders (de 26-jarige moeder en de 27-jarige vader), gehoord.
 
 
In de woning van het gezin aan de Van Dishoeckstraat werd door technisch rechercheurs zowel 's nachts als 's ochtends een uitgebreid sporenonderzoek gedaan.

 
Zie ook:
-
Onderzoek naar dode baby Vlissingen (26-04-2008)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anke (28-4-2008 om 11:53)
Ik wil de ouders heel veel sterkte wensen met hun verlies en de gevolgen hievan ( politie e.d). Helaas is onderzoek soms nodig, maar wel met het nodige respect naar de ouders toe! Wiegendood komt ook op die leeftijd nog voor en ouders zijn dan al zo machteloos.
Petra (28-4-2008 om 11:10)
Het is een nachtmerrie voor elke ouder. Met tranen in mijn ogen heb ik ook dit vreselijke nieuws aangehoord. Mijn gedachte gaan uit naar de ouders en wens ze sterkte en kracht toe.
Ann (27-4-2008 om 23:05)
Sterkte met de enorme zware tijd; verlies van jullie kindje en het verwerken van de afgelopen dagen. Justitie doet zijn werk ter bescherming van onze kinderen, maar het is zoo keihard voor deze ouders. Ben het ermee eens dat men de zaak eerst beter stil had kunnen houden ipv verdachtmakingen!
Marga (27-4-2008 om 22:51)
Omdat de Politie twijfels had is het juist heel goed om zo'n zaak verder te onderzoeken. Heel vervelend voor de ouders maar stel dat het wel vermoord was geweest en er was geen onderzoek gedaan? Dan was helemaal iedereen uit zijn dak gegaan. Ouders HEEL veel sterkte!!
Anoniem (27-4-2008 om 22:17)
Er is niks dwaas aan deze handelswijze van de politie, juist wat tegenwoordig nodig is en het volgen van procedure is doodnormaal. Zeker als er iets niet lijkt te kloppen.
Fam vd Visse (27-4-2008 om 21:54)
Wat hier is gebeurt is met woorden niet uit te drukken. Wij willen de ouders en familie leden ontzettend veel sterkte wensen met dit grote verlies en hopelijk krijgen jullie de kracht om dit grote verlies met der tijd een plekje te kunnen geven.
Cookie-instellingen beheren