Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
73 files van totaal 300 km

Flinke uitslaande brand in schuur Tholen

Toegevoegd: 27-04-2008, 16.36 uur
Flinke uitslaande brand in schuur Tholen
Door: Roland de Jong
THOLEN - In Tholen heeft zondagmiddag een flinke uitslaande brand gewoed in een grote schuur nabij de Nieuwe Postweg (N286). Overslag naar een leegstaande woning kon worden voorkomen.

De brand werd rond 15.55 uur gemeld. Het was op dat moment niet geheel duidelijk wat er precies in brand stond, maar het bleek te gaan om de schuur. randweerploegen uit Tholen en Sint-Maartensdijk werden ingezet om het vuur te blussen.


Met behulp van pompen kon water uit een nabij gelegen sloot worden gehaald. Ongeveer twintig minuten na het uitbreken van de brand stortte het dak deels in. Er werd een kraan opgeroepen om de brandweer te assisteren bij de bluswerkzaamheden. Hiermee zijn de restanten van de schuur naar de grond gehaald.

Volgens de politie hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan. De oorzaak van de brand is vermoedelijk brandstichting.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Reinier (28-4-2008 om 15:54)
Die woning is nog best wel wat van over hoor. Je kan er nog wel iets moois van maken. Heel goed van brandweer dat die bespraard is gebleven. Er is daar eerder ook al een flink gaslek geweest, maar dat is toen ook verholpen door de brandweer.
Jan-Willem (28-4-2008 om 12:06)
Die woning is volgens mij ook niet veel soeps meer!
Reinier (28-4-2008 om 02:53)
De gemeente Tholen ja. De schuur is helemaal gesloopt. Wonder boven wonder is de woning ernaast gespaard gebleven door het snelle inzetten van de brandweer.
Siegert,Tholen (27-4-2008 om 21:39)
@ Capone, volgens mij de gemeente Tholen, maar ik kan het ook mis hebben.
Capone (27-4-2008 om 20:03)
Wie is de eigenaar van die schuur nu eigenlijk?
Eigen schuld (27-4-2008 om 18:29)
Ze moeten het nog veel langer leeg laten staan! Het moest toch al gesloopt worden dat gaat NU misschien wel sneller...
Cookie-instellingen beheren