Weerbericht:
Zomers warm. Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen (onweers-)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man te water Dorpsstraat Kleverskerke

Toegevoegd: 28-04-2008, 13.48 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
KLEVERSEKERKE - Aan de Dorpsstraat in het Walcherse Kleverskerke is maandagmiddag een man te water geraakt.


Het slachtoffer, een 53-jarige Arnemuidenaar, belandde rond 13.10 uur in een sloot bij het weggdeelte waar de Dorpsstraat overgaat in de Ruilverkaverlingsweg. Twee ambulances en de traumahelikopter werden opgeroepen om de man te helpen, maar de inzet van de helikopter bleek niet noodzakelijk.

De man werd gevonden door familieleden. Die zochten te man nadat de hond van het gezin alleen terug was gekomen, nadat de man deze uit ging laten. Toen de man werd gevonden lag hij met zijn hoofd onder water.

Het slachtoffer werd enige tijd gereanimeerd, waarna hij zelf weer begon te ademen. De man is met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het slachtoffer is vermoedelijk onwel geworden voordat hij in de sloot terecht kwam.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren