Weerbericht:
Bewolkt en af en toe motregen. Morgen overdag overwegend droog
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 144 km

Acht gewonden binnen drie uur op N254

Toegevoegd: 15-11-2000, 23.59 uur
Acht gewonden binnen drie uur op N254
Door: Brandweer Goes
GOES - Het was een drukke middag en avond voor de hulpverleningsdiensten op Zuid-Beveland. Twee forse ongevallen op de N254 vergden flinke inzet van brandweer, ambulancedienst en politie. Het eerste ongeval vond plaats ter hoogte van Eindewege, het tweede ongeval ter hoogte van Heinkenszand.


Op een kruising waar zich al vaker flinke aanrijdingen hebben voorgedaan was het woensdagmiddag tegen de avond opnieuw raak. Rond kwart over vijf werden de posten 's-Heer Arendskerke, Wolphaartsdijk en Goes gealarmeerd.

Ter plaatse aangekomen bleek dat twee auto's zeer hard met elkaar in aanraking waren gekomen. In één auto zaten drie personen die op eigen kracht de voertuigen konden verlaten. Ze werden afgevoerd naar ziekenhuizen in Goes en Vlissingen.

Deze auto ving na de aanrijding wel vlam, maar het vuur kon door voorbijgangers snel geblust worden. In de tweede auto zaten twee personen. De achterkant van de wagen was ongeveer tegen de voorstoelen aangedrukt: een aanwijzing dat er bij de aanrijding hoge snelheden een rol kunnen hebben gespeeld.

De twee inzittenden werden met alle voorzichtigheid door de brandweer uit het wrak bevrijd. Hiervoor werd ondermeer het dak van de auto geknipt. Verder zorgden de brandweerlieden ervoor dat uitstromende olie werd afgestrooid. De N254 is ongeveer anderhalf uur gestremd geweest. De twee auto's werden total loss weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren