Weerbericht:
Perioden met zon en droog. Vanavond regen
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 80 km

Gewonden bij ongeval met beknelling Lewedorp

Toegevoegd: 29-04-2008, 10.36 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
LEWEDORP - Bij een ongeluk in Lewedorp zijn dinsdagochtend drie personen gewond geraakt. Eén van de drie kwam bekneld te zitten in zijn voertuig.

De slachtoffers waren de inzittenden van twee auto's die rond 08.50 uur met elkaar in botsing kwamen op de kruising van de Postweg met de Noord Kraaijertsedijk. Het ongeluk vond plaats toen een 54-jarige man uit de gemeente Borsele in zijn bedrijfsauto over de Noord Kraayertsedijk reed en op de kruising met de Postweg geen voorrang verleende aan een van rechts komende bedrijfsauto, met daarin een 20-jarige Arnemuidenaar.


Door de klap van de aanrijding die volgde, reden beide voertuigen de dijk af. De auto van de Arnemuidenaar belandde op neus in het water. De ander kwam net naast de sloot tot stilstand. De beide bestuurders konden zelf uit hun auto's komen. Een 25-jarige man uit de gemeente Borsele die bij de 54-jarige man in het voertuig zat raakte echter bekneld. Het verwijderen van een deur bleek voldoende om hem uit de auto te kunnen halen.

De 54-jarige bestuurder liep bij het ongeval alleen een schaafwond op aan zijn gezicht. De twee jongste betrokkenen moesten met ambulances naar het Oosterscheldeziekenhuis in Goes worden gebracht. Over de aard en de ernst van hun letsel is niets bekend.

De beide auto's raakten door het ongeluk beschadigd. Ze werden weggesleept door bergingsbedrijf Van Mourik uit Goes.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren