Weerbericht:
Af en toe zon en plaatselijk een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Man met auto op z'n kop in de sloot bij Rilland

Toegevoegd: 29-04-2008, 15.48 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - Bij een eenzijdige aanrijding op de A58 bij Rilland is dinsdagochtend een 32-jarige automobilist uit Dinteloord gewond geraakt.


De man reed rond 06.30 uur over de A58 in de richting Kruiningen-Bergen op Zoom. Volgens de verklaring die de man na het ongeluk aflegde, blokkeerde één van zijn wielen waardoor de auto onbe-stuurbaar raakte en hij rechts van de weg ondersteboven in een sloot terechtkwam.

De bestuurder klaagde over pijn in zijn zij en is per ambulance naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht. Zijn auto werd geheel vernield. Het voertuig moest worden weggesleept door een bergingsbedrijf.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren