Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt auto total loss op lantaarnpaal

Toegevoegd: 29-04-2008, 18.17 uur
Man rijdt auto total loss op lantaarnpaal
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg heeft een automobilist zijn voertuig dinsdag aan het begin van de avond zijn auto total loss gereden op een lantaarnpaal. De politie heeft het rijbewijs van de man ingevorderd.


De bestuurder botste rond 17.45 uur door nog onbekende oorzaak met zijn Volvo 440 op de lantaarnpaal nabij de kruising van de Statenlaan met de Statenhove II. De man raakte lichtge-wond en werd ter plekke door het personeel van een ambulance gecontroleerd. Hij hoefde echter niet naar het ziekenhuis.

De man werd na het ongeluk meegenomen naar het politiebureau. Omdat agenten vermoedden dat de man onder invloed van alcohol verkeerde werd hem gevraagd een blaastest te doen. Dit weigerde hij en zodoende werd hij naar het bureau gebracht voor een ademanalyse. Daaruit bleek dat de man ruim vier keer te veel gedronken had. Zodoende werd zijn rijbewijs ingevorderd.

De auto van de man liep door het ongeluk zware schade op. Bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissing-en heeft het voertuig weggetakeld. Het wegdek is na het ongeval gereinigd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (30-4-2008 om 11:06)
Is maar goed ook dat hij zijn rijbewijs kwijt is. Een ook niet meer terug geven. Voor hetzelfde geld waren er nog meer mensen in die auto.
Herman (30-4-2008 om 05:16)
Gelukkig dat daar niemand liep op dat moment, stel je voor dat er een vrouw met haar wandelwagen daar liep, dan waren de gevolgen niet te overzien. Rijbewijs afpakken en nooit meer teruggeven.
Cookie-instellingen beheren