Weerbericht:
Ook morgen veel zon en iets warmer dan vandaag
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Hevig bloedende man op straat in Zaamslag

Toegevoegd: 30-04-2008, 10.37 uur
Door: Roland de Jong
ZAAMSLAG - Op het plein in Zaamslag is in de nacht van dinsdag op woensdag een hevend bloedende man aangetroffen. De man is er ernstig aan toe, aldus de politie.


De politie kreeg de melding dat de man nabij het gebouw van de Rabobank op straat zou liggen rond 03.35 uur binnen. De man, een 56-jarige uit de gemeente Terneuzen, bleek een open hoofdwond te hebben. Hij is in kritieke toestand met een ambulance naar een ziekenhuis in het Belgische Gent vervoerd.

Hoe de man de wond heeft opgelopen is nog niet bekend. De tech-nische recherche heeft een onderzoek gestart naar het voorval. De politie heeft ook een buurtonderzoek gestart. Vooralsnog wordt er geen verband gelegd met de onrust van vannacht in hetzelfde dorp.

De politie heeft woensdagavond een 16-jarige jongen uit de gemeente Terneuzen opgepakt op verdenking van het mishandelen van de man. Hij is ingesloten. De jongen wordt vrijdag voorgeleid aan de Rechter Commissaris.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren