Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
103 files van totaal 388 km

Auto's total loss na ongeluk Brouwersdam

Toegevoegd: 30-04-2008, 15.27 uur
Door: Roland de Jong
SCHARENDIJKE - Bij een aanrijding op de Brouwersdam (N57) bij Scharendijke zijn dinsdagavond twee personenauto's zwaarbe-schadigd geraakt.


Rond 21.45 uur wilde een 21-jarige automobilist uit Wassenaar, die vanuit de richting van Serooskerke (S) kwam, enkele vrachtwagens inhalen. Op dat moment was een 30-jarige tegemoetkomende auto-mobiliste uit Zierikzee echter al te dicht genaderd.

Doordat de beide bestuurders de berm instuurden om een aanrij-ding te voorkomen klapten de auto's in de berm met de zijkanten op elkaar. De auto van de vrouw werd daardoor weer terug op de rij-baan geslingerd en kwam daar, geheel vernield tot stilstand. De andere auto kwam in de berm tot stilstand.

Voor de zekerheid ging een ambulance ter plekke, maar niemand bleek gewond te zijn geraakt. De beide voertuigen liepen wel flinke schade op. Deze moesten worden weggesleept.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wil vd Toorn (1-5-2008 om 12:47)
Gelukkig goed afgelopen! Ben zo blij met de verandering van de N57 in Zuid-Holland, met middenberm, waardoor het onmogelijk is geworden in te halen. Zou Zeeland daar ook niet verstandig aan doen?
De Jonge (1-5-2008 om 12:46)
Het zou prachtig zijn om er een 4 baans snelweg van te maken. Minder ongelukken en toch nog redelijk snel de maasvlakte bereiken...
Nellie F. (1-5-2008 om 09:59)
Men leert het ook nooit. Het is en blijft een gevaarlijke weg. Heb al zoveel bijna ongelukken meegemaakt op de N57. Ik hou mijn hart vast over deze weg. Er word zovaak gekeerd en ingehaald. Het is wel een 100 km. weg. Gelukkkig is dit ongeluk relatief nog goed afgelopen.
E.Meertens (1-5-2008 om 08:26)
Wordt het nu is geen tijd dat de n57, de A57 wordt. Deze weg gaat steeds vaker gebruikt worden, zeker als de maasvlakte 2 aangelegd is.
Jan P (30-4-2008 om 17:17)
En weer het zelfde verhaal, inhalen of keren ik heb er zoveel ongelukken gezien, waarvan een aantal dodelijk. Dan is dit nog goed afgelopen, door de goede actie van de vrouw uit Zierikzee.
Cookie-instellingen beheren