Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (39) klapt op boom in Poortvliet en raakt gewond

Toegevoegd: 01-05-2008, 14.44 uur
Door: Roland de Jong
POORTVLIET - Een 39-jarige man uit de gemeente Tholen is in de nacht van woensdag op donderdag gewond geraakt bij een eenzijdige aanrijding in Poortvliet. De man kreeg een proces-verbaal omdat hij de ongevalslocatie had verlaten.


De politie kreeg rond 01.15 uur de melding dat op de Postweg een auto tegen een boom was gereden, maar dat de bestuurder in geen velden of wegen te zien was. Toen agenten polshoogte gingen ne-men troffen ze de vernielde auto van de man met knipperlichten aan.

Via het kenteken kon de bestuurder worden opgespoord. Hij ver-klaarde dat hij aan het rommelen was met zijn autoradio en dat hij daardoor niet goed oplette. Toen hij opkeek was het al te laat: een stuurcorrectie haalde niets uit en de man klapte op de boom.

De automobilist wist zelf uit het voertuig te komen en hield vervolgens een andere auto aan. Met deze bestuurder mocht hij meerijden. Hij heeft zich bij de huisartsenpost laten behandelen aan zijn opgelopen verwondingen.

De man kreeg van de politie een proces-verbaal voor het verlaten van de ongevalslocatie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mariska (2-5-2008 om 13:49)
Volgende keer briefje ophangen 'ik ben naar de huisartsenpost'dan weten ze waar je bent. Wie weet dan geen boete. Maar krom is het wel. Uiteindelijk staat het wel in de "wet" dat je een plek van ongeval niet mag verlaten...
Coolhand (1-5-2008 om 18:34)
Het is toch niet te geloven hè, krijg je een ongeluk en mag je nog niet naar de dokter ook zonder boete. Laat ze maar weer achter hun radartje gaan zitten, dan heb je er nog de minste last van.
Cookie-instellingen beheren