Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 114 km

Helpende man flink mishandeld in cafe Terneuzen

Toegevoegd: 04-05-2008, 16.08 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Een 36-jarige man uit Axel is zondagmorgen het slachtoffer geworden van zware mishandeling nadat hij een andere man, die betrokken was bij een opstootje, overeind wilde helpen. De man hield 15 tot 20 hechtingen overal aan het voorval.


De vechtpartij vond tussen 03.15 en 03.45 uur plaats in een café aan de Nieuwstraat. Het ging om een ruzie tussen een 27-jarige Terneuzenaar en een 23-jarige man uit het Belgische Zelzate. De laatste werd opgeraapt door de man uit Axel. Die laatste kreeg door de 27-jarige echter een kapot glas in het gezicht geduwd.

De Axelaar werd onder meer in zijn hals geraakt. Hij is samen met politiemensen naar de huisartsenpost gegaan. Daar is hij behandeld door een arts. Hij kreeg 15 tot 20 hechtingen.
 
De Terneuzenaar werd direct na het voorval door portiers uit het café gezet. Dat ging niet zonder slag of stoot, want de man gedroeg zich heel agressief tegen hen en liet zich slechts met de grootste moeite naar buiten dragen.

Buiten is hij door agenten aangehouden. De Belg die op de grond was gevallen werd eveneens aangehouden. Hij bedreigde de agenten en wilde hen slaan. De beide aangehouden verdachten gingen erg tekeer tijdens hun aanhouding. Ze werden overgebracht naar Torentijd. De Terneuzenaar is in verzekering gesteld. De 23-jarige Belg werd zondagmiddag tegen half vier weer in vrijheid gesteld.

De Axelaar heeft aangifte gedaan van poging tot doodslag en zware mishandeling. De politie is nog volop bezig met het onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Clingenaar (4-5-2008 om 21:34)
En maar gedogen,gedogen en pappen en nathouden intussen wordt er weer een hele generatie om zeep geholpen. Het resultaat van jarenlang links geleuter. Deze gasten (ouders !) moeten eens zeer dringend een keer worden aangepakt voordat weer een volgende generatie verloren gaat.
Meis (4-5-2008 om 21:03)
Het is toch te gek voor woorden! Help je je medemens kan je zelf naar de dokter! Vind je het gek dat niemand meer een helpende hand biedt, uit angst zelf klappen te krijgen.
Anne (4-5-2008 om 19:20)
Kijk wat is dit nu toch wil je je medemens helpen ,overkomt je zoiets ,heel ,erg niet meer uit gaan in terneuzen
Martijn (4-5-2008 om 17:20)
Weer een man die wou helpen en weer is de helper het grootste slachtoffer. Een weer een vorm van zinloos geweld in de gemeente Terneuzen. Hier moeten we met zijn allen, ook de overheid, maar eens wat aan gaan doen. Zinloos geweld moet en mag niet kunnen. We kunnen niet eens meer gewoon praten!
Rachel (4-5-2008 om 16:25)
Gaat lekker in Terneuzen. Dat is een reden om zo weinig mogelijk of niet uit te gaan in Terneuzen. Je kan beter naar Amsterdam of zo gaan waar verhoudingsgewijs minder gebeurt.
Cookie-instellingen beheren