Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (16) neergestoken in Terneuzen

Toegevoegd: 04-05-2008, 16.24 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In Terneuzen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een jongen gewond geraakt bij een steekpartij. Aanleiding was een ruzie tussen de jongen en het ex-vriendje van zijn vriendin.


De steekpartij vond rond 03.30 uur plaats nabij het tankstation aan de Serlippenstraat. Het slachtoffer, een 16-jarige Terneuzenaar, wilde het meisje na een feestje naar huis brengen. Haar ex-vriendje stond hen echter op te wachten in de Vrijheidslaan.

Daar ontstond een vechtpartij tussen de Terneuzenaar en het ex-vriendje, een 17-jarige plaatsgenoot. Het slachtoffer werd in de hals gestoken en is daarna op eigen kracht naar de huisartsenpost gegaan. Daar heeft hij zich laten behandelen.
 

Na de medische behandeling is de jongen naar het bureau gegaan om aangifte te doen van het voorval. Daar is de aangifte opgenomen. Ook is het meisje gehoord. Op basis van de beide verklaringen werd de 17-jarige rond 09.30 uur in overleg met de officier van justitie aangehouden.

Hij is in verzekering gesteld, omdat het onderzoek nog niet is afgerond. Hij zit nu nog vast in een politiecel in Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (29-7-2008 om 22:11)
Vind dat iemand niet kan oordelen als hij of zij niet werkelijk weet wat er is gebeurd, daarbij 't gene wat er staat klopt niet! En nee het heeft met de opvoeding niks van doen is mijn mening, het is niet goed te praten maar trek niet alles over een kam.
K (26-5-2008 om 14:03)
Mensen, vrouwen zijn er meer dan kerken. Ze zijn het niet waard om over te ruzien.
Kelly (5-5-2008 om 16:27)
Ik kan zo 3 vechtpartijen of wat dan ook oppnoemen van volwassen mensen die hier niet staan. Het is niet alleen de jeugd ook de volwassen, kijk eerst is naar je zelf en geef het goede voorbeeld.
Priss (5-5-2008 om 15:21)
Dit is nou typisch een voorbeeld van mensen die het verpesten voor andere mensen die gewoon uit willen gaan. Gezellig bijkletsen met vrienden etc.
Boos (5-5-2008 om 15:14)
@Kenny : Ik praat dit ZEKER niet goed. Dat heb je mij ook niet horen zeggen. Maar ik hoop wel dat je begrijpt wat ik bedoel.
Kenny (5-5-2008 om 13:56)
@boos. Ik weet niet voor welke partij jij trekt, maar je kan mij niet vertellen dat dit normaal is?
Cookie-instellingen beheren