Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
72 files van totaal 248 km

Ernstig motorongeluk op A58 bij Goes

Toegevoegd: 04-05-2008, 17.42 uur
Ernstig motorongeluk op A58 bij Goes
Door: Roland de Jong
GOES - Bij een ernstig ongeluk op de A58 nabij knooppunt de Poel bij Goes is zondag aan het begin van de avond een motorrijder zwaargewond geraakt.

Het ongeluk vond rond 16.20 uur plaats. Twee ambulances werden opgeroepen om het slachtoffer te helpen. De gewonde is met onbekende, ernstige verwondingen per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.
 
De politie heeft na het ongeluk technisch onderzoek gedaan op de ongevalslocatie.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Activity officer Delta Chapter (5-5-2008 om 19:39)
Onze voorzitter is jammer genoeg na een 4 daagse vakantie in Frankrijk met 13 Harley Davidsons en vele kilometers ten val gekomen. Hij ligt in het ziekenhuis met een gebroken enkel en vele schaafwonden ondanks kevlear bescherming, maar verder alles goed. Goede kleding redt mensenlevens.
Robbie (5-5-2008 om 12:46)
In de PZC van deze morgen stond dat de verwondingen uiteindelijk mee bleken te vallen en dat de persoon in kwestie slechts enkele schaafwonden aan het ongeval heeft overgehouden. Gelukkig maar voor hem, ik kwam er gistermiddag langs gereden en vond het er niet goed uitzien.
Kobuss (5-5-2008 om 09:40)
K heb zelf altijd een leren pak aan, ongeacht t mooie weer. k Heb diverse mensen al zien rijden in korte broeken en blote armen, en dan kan ik me voorstellen dat de lichamelijke schade een stuk groter is bij n valpartij. Ik hoop dat deze bestuurder dus ook goed aangekleed was, al vrees ik van niet
Arnold (4-5-2008 om 22:42)
Wat vervelend allemaal, het zonnetje aan de hemel en dan genieten van een welverdiend motorritje. En dan dit... jammer allemaal . Hoop dat het allemaal meevalt en dat de verzekering veel voor je kan betekenen.
Cookie-instellingen beheren