Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Toeristen zorgen voor flinke file op A58

Toegevoegd: 04-05-2008, 17.54 uur
Toeristen zorgen voor flinke file op A58
Door: Roland de Jong
GOES - Vakantie- en recreatieverkeer heeft zondag aan het begin van de avond voor flinke drukte gezorgd op de A58, de snelweg die dwars door Zeeland loopt.


Rond het spitsuur stond op de rijbanen met als rijrichting Bergen op Zoom tussen Heinkenszand en Kapelle een file van ongeveer zeven kilometer langzaam rijdend tot stilstaand verkeer. Tegelijkertijd gebeurde er op de rijbaan in de andere rijrichting een ongeval waarbij een motorrijder ernstig gewond raakte. Hierdoor nam de file nog verder toe.

De verwachting is dat de file naar mate de avond vordert verder afneemt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lowie (4-5-2008 om 23:02)
Veel gehoorde reactie vandaag: Je zal maar met een ambulance vanaf Walcheren naar Goes moeten! Hoezo een aanrijtijd die voldoende is?
Ccolijn (4-5-2008 om 20:35)
Ja het wordt weer zomer dus file...
Cookie-instellingen beheren