Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
65 files van totaal 254 km

Brandje in Stadskantoor Middelburg

Toegevoegd: 05-05-2008, 11.39 uur
Brandje in Stadskantoor Middelburg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In het Middelburgse Stadskantoor aan de Kanaalweg heeft maandagochtend korte tijd brand gewoed. Niemand raakte gewond.


De brand werd rond 10.50 uur ontdekt. De Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen/Middelburg rukte met twee blusvoertuigen en een ladderwagen uit, maar alleen de inzet van het eerste blusvoertuig bleek noodzakelijk.
 
Toen de brandweer arriveerde werd al snel duidelijk dat het ging om een kleine brand, welke al vrijwel volledig geblust was. Het ging om een klein brandje in een opslagruimte op de begane grond te gaan. In deze ruimte is tussen het systeemplafond door kortsluiting brand ontsaan in een elektrische trafo van de verlichting.

Rond 11.15 uur gaf de brandweer het sein 'brand meester'. Vanwege 5 mei waren er weinig mensen in het complex aanwezig. Ontruimen van het gebouw was niet nodig omdat de brand en de rookontwikkeling zeer beperkt waren. Een schadebedrag is niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M en M (5-5-2008 om 16:01)
Wij keken er op omdat we zelf in het gebouw aanwezig waren. De lucht bleef nog wel een poos hangen! Gelukkig niks aan de hand.
Cookie-instellingen beheren