Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Lonink: Politie was alert genoeg in Zaamslag

Toegevoegd: 05-05-2008, 13.00 uur
Door: Omroep Zeeland
ZAAMSLAG - Op alle bepalende momenten was er in de Koninginnenacht politie in Zaamslag. Dat zegt burgemeester Jan Lonink van Terneuzen in reactie op opmerkingen als zou de politie laks hebben opgetreden.


In de bewuste nacht richtte een groep jongeren vernielingen aan en werd de 56-jarige Peter Herwegh zo zwaar mishandeld, dat hij later overleed.

Volgens Lonink gebeurde dit nadat de politie de orde had hersteld. Hoe triest ook, volgens Lonink is dit soort incidenten niet te voorkomen.
 
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (5-5-2008 om 17:07)
Ik denk dat dit nog wel vaker zal gebeuren. Op verschillende dorpen in de omgeving wordt al steen en been geklaagd over overlast van jongeren en ik heb al verschillende stemmen horen opgaan om dit dan zelf maar eens aan te gaan pakken..
Mien (5-5-2008 om 16:44)
Als ze de drank in de winkels halen, dan de ouders aanpakken en voor de vernielingen op laten draaien, scheeld ons een hoop aan belasting geld.
Wardje (5-5-2008 om 16:10)
Een cafe vroeger sluiten omdat jonge gastjes zich helemaal laveloos zuipen aan meegebracht bier slaat helemaal nergens op. Zulke gasten komen niet in het cafe maar halen massaal bier bij een winkel, en dat al ruim van te voren. Ik passeer daar regelmatig en zie genoeg!!
Martin (5-5-2008 om 16:06)
"De politie doet nergens iets aan", denk je echt dat agenten niets doen? Heel makkelijk om dat te zeggen.
Jasper Riemens (5-5-2008 om 14:14)
Ik denk dat de politie gewoon veelste doetjesachtig opstelt, de politie doet nergens wat aan. Laatst wat er bij me pa ingebroken en we hebben het op camera en weten wie het zijn en dan pakken ze hun niet op.
Krijn (5-5-2008 om 14:10)
Weet niet welke orde de heer lonink bedoeld ,maar als ik de reactie,s lees is het de hele avond en nacht onrustig geweest ,en als er de hele tijd politie aanwezig geweest is ,snap ik niet dat allemaal heeft kunnen gebeuren,moet u eerlijk bekennen dat ik m,n twijfels heb bij de uitspraken
Cookie-instellingen beheren