Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 139 km

Diefstalpoging met veel geweld in Hulst

Toegevoegd: 05-05-2008, 16.37 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - Zondagmiddag is een 28-jarige man uit Hulst het slachtoffer geworden van een gewelddadige poging tot diefstal.


De man liep tussen 17.45 en 17.55 op de Liniedijk in zijn woonplaats. Opeens stond er een man voor hem die geld van hem eiste. Toen de 28-jarige hem dit niet gaf pakte de onbekende hem vast en gooide hem op de grond.

Hierna kreeg het slachtoffer enkele klappen in zijn gezicht. Op een gegeven moment liet de man het slachtoffer los en vertrok hij. Omstanders belden in de tussentijd naar de politie. Het slachtoffer riep dat ook nog even naar zijn belager, voordat deze zich uit de voeten maakte.
 

De 28-jarige heeft pijn aan zijn gezicht, hoofd en schouder. Rond 18.25 uur kon een verdachte worden aangehouden. Het ging om een 43-jarige man uit Hulst. Toen agenten hem wilden aanhouden, rende hij weg en toen ze hem te pakken hadden verzette hij zich bij het boeien.

Uiteindelijk is hij geboeid achterin de politieauto naar een politiecel in Torentijd vervoerd. Hij is in verzekering gesteld en zit nu nog vast.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ben (5-5-2008 om 17:58)
Valt me nog mee dat de politie zo snel te plaatse was, want daar mankeert nog wel eens wat aan. In sas zijn ze er wel eens op dinsdag als er markt is. Als je ze echt nodig heb zijn er geen wagens beschikbaar. Meer blauw op straat? In Terneuzen zeker.
Peter (5-5-2008 om 17:49)
Ook hier lik op stuk hij zit al in torentijd dus laten zitten voorlopig en flink straffen tot in lengte van dagen er moet een voorbeeld gesteld worden voor de rest die zoiets wil doen dan bedenken ze zich misschien, maar welke rechter durft want ze zijn wat aan de slappe kant
Clingenaar (5-5-2008 om 16:54)
Het Zeeuwse landje waar het leven goed was, waar gaan we in hemelsnaam naartoe met deze uitwassen, gezien wat de laatste week hier allemaal gebeurd. Het zal nu wel te laat zijn om nog in te grijpen.
Cookie-instellingen beheren