Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
79 files van totaal 279 km

Zoekactie naar kindje in vijver gestaakt

Toegevoegd: 05-05-2008, 18.51 uur
Zoekactie naar kindje in vijver gestaakt
Door: Manfred Berrevoets

SINT PHILIPSLAND - De hulpdiensten hebben maandagavond anderhalf uur in een vijver in Sint-Philipsland gezocht nadat was gemeld dat daar een kindje te water was geraakt. De actie werd rond 20.00 uur gestaakt. Er werd niemand aangetroffen. 


Rond tien voor half zeven zag iemand vanuit het bejaardencentrum een kindje aan de Eendrachtsstraat in Sint Philipsland in het water vallen en alarmeerde de hulpdiensten.

Deze rukte uit met meerdere ambulances en een traumahelikopter uit Nijmegen. Ook de brandweer van Sint Philipsland werd met een tankautospuit ingezet. Uit Tholen en Goes rukten duikploegen uit om hulp te verlenen. Er werd een grote zoekactie in en rond het water op touw gezet.
 
Omdat er niemand vermist werd en omdat men twijfelde aan de juistheid van de melding werd na anderhalf uur zoeken besloten de actie volledig af te blazen. Het incident trok veel bekijks van omwonenden.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lennard (6-5-2008 om 13:17)
Goed werk mannen
Marthyn (5-5-2008 om 22:32)
Gouw dempen die put! Gelukkig goed afgelopen.
Hek (5-5-2008 om 21:44)
Het lijkt mij gezien de foto's onwaarschijnlijk dat er een kind de vijver in raakt. Op de foto's is namelijk een hekwerk van een 60 tal centimeters hoogte te zien rondom de vijver..... Gelukkig goed afgelopen verder.
Reinier (5-5-2008 om 21:42)
Niet alleen brandweermensen zijn het water ingegaan. Ook in ieder geval 1 ex-jeugdbrandweer lid. Maar dan nog KLASSE!!!
Anoniem (5-5-2008 om 21:00)
Is gelukkig goed afgelopen.hulde aan de brandweermannen die zo water insprongen. Klasse mannen, want is een erg vieze vijver bah!
Gijs (5-5-2008 om 20:01)
Laat men hopen dat het vals alarm is, voor de meeste ouders. Het was een erg onrust zaaiende melding...
Cookie-instellingen beheren