Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer helpt twee dieren in nood

Toegevoegd: 05-05-2008, 21.40 uur
Brandweer helpt twee dieren in nood
Door: Roland de Jong
'S-GRAVENPOLDER - De brandweer is maandagavond in Renesse en 's-Gravenpolder druk doende geweest om twee dieren in nood te helpen.


In Renesse was een koe rond 19.20 uur begonnen met kalven toen ze in een greppeltje stond. Brandweerploegen uit Haamstede en Renesse rukten uit om te assisteren bij deze ingewikkelde bevalling. Het kalf heeft het voorval helaas niet overleefd.

In 's-Gravenpolder (foto's) was een paard rond 20.10 uur op een terrein aan de Provincialeweg half in een put terecht gekomen. De brandweer van 's-Gravenpolder rukte uit om dit dier te helpen. Na ongeveer een half uur kon het paard worden bevrijd. Op het eerste gezicht had het geen ernstige verwondingen.

Hoe het paard in de put terecht is gekomen, is niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JanP (6-5-2008 om 15:08)
Goedwerk.. want ook dieren verdienen de beste hulp die er mogelijk is.
Cookie-instellingen beheren