Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Politie zoekt getuigen mishandeling

Toegevoegd: 06-05-2008, 11.51 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie zoekt getuigen van de mishandeling van twee meisjes die maandag plaatsvond in het centrum van Vlissingen.

Twee zusjes van 14 en 16 jaar oud werden in de omgeving van de Scheldestraat/Paul Krugerstraat geschopt en geslagen door een vrouw nadat er een ruzie was ontstaan toen de kinderen weer op weg naar huis waren na het Bevrijdingsfestival. De politie hield na de vechtpartij een 23-jarige vrouw en een 26-jarige man aan.
 
De verdachten zijn inmiddels weer in vrijheid gesteld. Volgens de politie is niet geheel zeker of zij betrokken waren bij het voorval. De politie is daarom nog steeds op zoek naar de onbekende vrouw die de meisjes mishandelde.
 
De vrouw fietste in het gezelschap van een jongen en een meisje. Ook met hen, en eventuele andere getuigen van de vechtpartij, wil de politie in contact komen. Zij kunnen zich melden via het servicecentrum van politie Zeeland op tel. 0900-8844.


Zie ook:
- Meisjes (14 en 16) mishandeld in Vlissingen (05-05-2008)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rene (6-5-2008 om 18:40)
Tijdens mijn werk ben ik er langsgereden met mijn vrouw en 2 leerlingen. Het was echt niet normaal. Ik kon niet stoppen. Het was t.h.v 50 voorbij de kapper op de Paul Krugerstraat. Welke mafketels zoeken nu op Bevrijdingsdag ruzie?
Cookie-instellingen beheren