Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
48 files van totaal 158 km

Slachtoffer bekneld Zanddijk Yerseke

Toegevoegd: 06-05-2008, 19.06 uur
Slachtoffer bekneld Zanddijk Yerseke
Door: Roland de Jong
YERSEKE - Bij een ongeluk op de Zanddijk (N673) bij Yerseke is dinsdagavond één persoon bekneld komen te zitten. Twee anderen raakten eveens gewond.


Het slachtoffer is de inzittende van een personenauto die rond 18.35 uur door nog onbekende oorzaak op de weg in botsing kwam met een vrachtwagen.

De politie kreeg kort na het ongeluk de melding dat het slachtoffer met haar onderlichaam bekneld zat. De brandweer van Kruiningen werd ingezet om haar uit de auto te bevrijden. Het duurde een half uur voordat het slachtoffer uit de auto was geknipt. Pas nadat zij ook buiten haar voertuig was gestabiliseerd werd ze met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Twee anderen die ook in de personenauto zaten werden, net als de inzittende die bekneld raakte, met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van vrachtwagen raakte voor zover bekend niet gewond.

De personenauto is total loss. De truck liep flinke schade op aan de voorzijde. De politie heeft ter plekke een technisch onderzoek ingesteld.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bart (7-5-2008 om 07:32)
Ik wens de familie van de slachtoffers en de slachtoffers zelf heel veel sterkte de komende tijd. Ik hoop voor de zwangere vrouw dat er met het kind ook niets is overkomen.
Arjan (6-5-2008 om 22:39)
Inderdaad die rontonde komt niet voor zijn tijd. Zeker om vanuit kapelle naar yerseke of kruiningen te gaan is een drama met regelmatig ongevallen. Na veel gedoe en ongevallen komt die er dan. Die vrachtwagen was van een mosselhandel.
Arian (6-5-2008 om 22:38)
Rotonde goed idee. Zeer onoverzichtelijke kruising!
Twan (6-5-2008 om 22:38)
Eindelijk een rotonde, wordt het dan ook zo'n "levensgevaarlijke"als bij Middelburg? Oogjes openhouden scheelt enorm!
Yersekenaar (6-5-2008 om 21:43)
Eindelijk een rotonde, had jaren eerder moeten gebeuren!
Hansweert (6-5-2008 om 21:02)
Heej van welk bedrijf is die vrachtwagen eigelijk? En het wordt echt tijd voor die rotonde.
Cookie-instellingen beheren