Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 107 km

Onderzoek: geen explosieven Breskens

Toegevoegd: 08-05-2008, 22.06 uur
Door: Roland de Jong

BRESKENS - Op het terrein aan de Grote Kade in Breskens waar vorige maand een granaat werd gevonden zijn geen andere explosieven aangetroffen. 
 
Op woensdag 9 april werd tijdens werkzaamheden een 40 centimeter lange mortiergranaat uit de Tweede Wereldoorlog naar boven gehaald. Uit veiligheidsoverwegingen werden de werkzaamheden volledig stilgelegd en werd de omgeving afgezet.
 
Nog dezelfde week gaf de gemeente Sluis een gespecialiseerd bedrijf een opdracht om op het terrein te zoeken naar andere explosieven. Dat onderzoek werd vandaag afgerond. Er zijn geen explosieven gevonden en zodoende kan het terrein weer als veilig worden bestempeld, aldus de gemeente. Het werk wordt hervat.
 
Zie ook:
- Mortiergranaat gevonden in Breskens (09-04-2008)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren