Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 27 km

Fietser ernstig gewond in Sint Jansteen

Toegevoegd: 09-05-2008, 13.13 uur
Fietser ernstig gewond in Sint Jansteen
Door: Roland de Jong
SINT JANSTEEN - Bij een ongeluk in het Oost-Zeeuws-Vlaamse Sint Jansteen is vrijdag aan het einde van de ochtend een 74-jarige fietsster uit de gemeente Hulst ernstig gewond geraakt.


Het slachtoffer kwam door nog onbekende oorzaak rond 11.50 uur op de Geslechtendijk nabij de Rabobank op de kruising met de Van Hovestraat in botsing met een 42-jarige automobiliste uit de gemeente Hulst. Het team van de traumahelikopter uit Brugge werd opgeroepen om de twee toegesnelde ambulances te assisteren.

Het slachtoffer is met zware verwondingen aan haar gezicht, schouder en been met de helikopter overgebracht naar het Universitair Ziekenhuis in Gent (B).


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lara (12-5-2008 om 12:23)
Ik ken die mevrouw die in de auto zat en die vrouw aanreed en ze had haar echt niet gezien. Ik hoop dat die vrouw die gewond is snel beter word want dit is toch erg! Ze is waarschijnlijk haar been kwijt en haar schouder is verbrijzeld
Sjaak (11-5-2008 om 13:01)
Inderdaad man, Terneuzen kan ook weer niet alles kopen!!
Jan P (11-5-2008 om 12:22)
De heli is opzich misschien geen probleem, maar wat denk je van specialisten als speciale artsen. En Brugge is toch zover niet hemelsbreed. Veel goedkoper tevens, want zo'n heli is erg duur, met alles wat erbij komt kijken. Stond trouwens in de krant dat de trauma heli te weinig uitrukt.
F. (10-5-2008 om 20:17)
En je weet ook hoeveel dat kost?
Ik (9-5-2008 om 20:09)
Altijd die traumaheli's die uit rotterdam of brugge moeten komen , kan terneuzen ofzo is zelf geen heli aanschaffen
Cookie-instellingen beheren