Weerbericht:
Wisselend bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Auto te water Klarinetweg Middelburg

Toegevoegd: 09-05-2008, 15.19 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is vrijdagmiddag rond 14.00 uur een auto te water geraakt nabij de bedrijven aan de Klarinetweg in de wijk Mortiere.


De bestuurder van de Mercedes-Bens 200D uit 1990 had zijn auto niet om de handrem gezet en hierdoor was de auto het water in gereden. De bestuurder zat op dat moment niet meer in de auto.

Omdat de auto werd omringd door water besloot de berger om de hulp van de brandweer in te roepen. Die zette één voertuig in. Twee brandweerlieden werden in een duikpak gehesen om de auto aan te koppelen.

Het voertuig was rond 15.30 uur geborgen. De auto is total loss.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vonck (10-5-2008 om 17:57)
Vind dat de berger er in dit geval goed aan heeft gedaan de brandweer erbij te roepen! Ik kies nog altijd voor de boer met de trekker haha!
Sander (10-5-2008 om 14:18)
Ja, dat heb ik ook wel eens gezien. En dan lagen ze nog niet eens in het water. Dan vouwt zo'n dak helemaal op en dan kun je zo'n auto zeker weggooien.
Marcel (10-5-2008 om 11:24)
Niet zo slim om je auto daar te parkeren, maar wel knap bergingswerk er zijn ook berginsbedrijven die doen dan een strop door het dak.
Cookie-instellingen beheren