Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

ongevallen op A58 bij Souburg en kapelle

Toegevoegd: 10-05-2008, 17.18 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - Op de A58 bij Oost-Souburg en Kapelle vonden zaterdag twee aanrijdingen plaats. Bij beide ongevallen raakte niemand gewond.


Rond één uur reed een 19-jarige automobiliste op de A58 uit de richting van Vlissingen en wilde de afslag Middelburg oprijden. Door de auto waaide een papiertje wat zij wilde oprapen en ze bukte. Omdat er dicht voor haar een andere auto reed, bestuurd door een 32-jarige vrouw uit Hardinxveld-Giessendam, werd de Vlissingse gewaarschuwd door een inzittende. Deze pakte het stuur, maar de vrouw trok het stuur terug en de twee voertuigen kwamen met elkaar in botsing. Bij de aanrijding raakte niemand gewond, beide voertuigen raakten beschadigd.


Op de A58 bij Kapelle kwam even voor tien uur een 19-jarige automobilist uit de richting van Yerseke in botsing met een 54-jarige vrouw uit Terneuzen. De 19-jarige kon niet tijdig stoppen toen de vrouw voor hem moest remmen. Er was enkel materiële schade.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vonck (10-5-2008 om 17:59)
Denk dat ik ook uit reactie het stuur terug zou trekken als een bijrijder er een ruk aan zou geven. Als ik iets laat vallen laat ik het waaien, lees vaak genoeg dat hierdoor ongevallen gebeuren! En mensen niet gelijk over de onveiligheid van de A58 beginnen he ;) Het is een prima weg! :)
Cookie-instellingen beheren