Weerbericht:
Perioden met (mot)regen, in de middag opklarend
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 37 km

Twee keer brand op Meiveld Middelburg

Toegevoegd: 10-05-2008, 22.37 uur
Twee keer brand op Meiveld Middelburg
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op het Meiveld in Middelburg heeft zaterdag twee keer brand gewoed. Het ging beide keren om kleine brandjes.
 
De eerste brand werd tegen vijf uur 's middags ontdekt. De vrijwillige brandweerpost Torenweg werd opgeroepen om de brand, een kampvuurtje, te blussen.


Rond 22.00 uur werd opnieuw ontdekt dat er brand was gesticht in het park. Het vuur woedde deze keer op vrijwel dezelfde plek als de eerste keer. Ook deze keer werd de blusgroep van de post Torenweg opgeroepen om de brand te blussen.
 
In beide gevallen was het vuur snel geblust.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Omar (12-5-2008 om 13:50)
Ja ik vind dat de politie en de brandweer veel te heftig reageren. Ik ben ook best vaak daar zo in zuid maar ik vind dat het toch eigenlijk wel mag zo'n vuurtje. Is toch gezellig?
Cookie-instellingen beheren