Weerbericht:
Wisselend bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Zwaargewonde in jachthaven Veere

Toegevoegd: 11-05-2008, 12.56 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

VEERE - Op de werf bij Jachthaven Oostwatering aan de Polredijk in Veere is zondagochtend een 66-jarige vrouw uit Middelburg zwaargewond geraakt.


Volgens omstanders was het slachtoffer rond 10.55 uur van een jacht gevallen tijdens schoonmaakwerkzaamheden. De ambulancedienst en de traumahelikopter van Rotterdam rukten uit om de gewonde te helpen. De helikopter landde op het terrein van de jachthaven aan het Veerse Meer.
 
Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. Een arts van het mobiel medisch team is met de ambulance meegereden naar het ziekenhuis. Zodoende moest de traumahelikopter landen op het sportpark Bonedijke in Vlissingen om deze weer aan boord te nemen.

Volgens de politie heeft het slachtoffer een arm gebroken. Ook heeft ze vermoedelijk een hersenschudding. Momenteel wordt nog onderzocht of ze ook hersenletsel heeft opgelopen. Over de toedracht van het ongeluk is nog niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad (11-5-2008 om 23:20)
De brandweer in Vlissingen is zondag om 11.45 uur uitgerukt, omdat er een heli zou landen met daarin leden van het Koninklijk Huis. De heli landde op het sportpark aan de Olympiaweg, maar vervoerde geen royalty. De heli was opgeroepen voor een ongeval aan de Polredijk in Veere.
JKO (11-5-2008 om 16:06)
Laten wij hopen dat de traumahelikopter dan straks wel kan landen bij het nieuwe ziekenhuis in Middelburg. Want dit is dit ook weer een aanfluiting en kost weer handen vol met geld om de arts weer apart naar de heli te brengen.
Cookie-instellingen beheren