Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 237 km

Fietser met hersenletsel na aanrijding

Toegevoegd: 11-05-2008, 18.49 uur
Door: Roland de Jong
ZAAMSLAG - Een 21-jarige fietser uit de gemeente Terneuzen is zondag zwaar gewond geraakt nadat hij in Zaamslag in botsing was gekomen met een auto.


De bestuurder van de personenauto, een 36-jarige man uit de gemeente Hulst, reed omstreeks 03.30 uur over de Zaamslagsedijk toen hij in een bocht ineens de fietser op hem af zag komen.

De automobilist probeerde nog uit te wijken maar hij kon een aanrijding niet meer voorkomen. De fietser kwam door de botsing ernstig ten val. Hij is met hersenletsel overgebracht naar het ziekenhuis in Gent.

Voor zover bekend raakte de automobilist niet gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (12-5-2008 om 12:34)
Je kan de situatie niet hoe dit is gebeurt, dus aan vooroordelen heb je niks aan, om de bestuurder van de auto al vooraf te beschuldigen. Wens de fietser veel sterkte toe en hoop dat alles goed komt, maar wens ook de bestuurder sterkte
Mulder (12-5-2008 om 12:32)
Dat de fietser is aangereden is natuurlijk verschrikkelijk. Maar hoeveel fietsers rijden zonder licht? Je moet verlichting voeren om gezien te worden. Denk ook eens die bestuurder van de auto, die schrikt zich rot als er iemand ineens voor je auto opduikt. Veel sterkte alletwee.
Onno Hillebregt (12-5-2008 om 12:02)
@ Jan: Op de provinciale wegen mag men inderdaad 80 rijden, dit is echter geen vrijbrief om in de polders waar men "maar" 60 of 30 mag volop te gaan racen. @ Een nachtwerker: En wat heeft de leeftijd (21) van de fietser te maken met het feit dat je "maar" 30 mag op een polderweg?
Polderbewoner (12-5-2008 om 11:39)
Waarom moeten auto's de polderwegen mijden?Die man kan wel via polderwegen naar huis moeten. Er wonen ook mensen in de polder. Maar fietsers en auto's op smalle wegen is gevaarlijk. Had de fietser licht op? Maar voor fietser en automobilist sterkte!
Een nacht werker (12-5-2008 om 10:35)
Ik vind het ook erg voor die fietser maar wat denk je van die automobilist deze man ging waarschijnlijk gewoon naar zijn werk of kwam er van terug ik woon zelf in de polder en wat je daar s'avond/s'nachts ziet fietsen dat wil je niet weten. En welke man van 21 rijdt er 30 op een polderweg?
Jan (12-5-2008 om 08:34)
Wat een ramp weer voor de fietser. Wanneer gaan de auto,s de polderwegen nu eens mijden. Er wordt voor deze wegen gekozen omdat men op de provinciale wegen maar 80 km/uur mag rijden, dus de polder kunnen we lekker racen. Fietser sterkte.
Cookie-instellingen beheren