Weerbericht:
Vannacht in het (noord)westen mistig. Overdag grijs
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsers ten val door dronken automobilist

Toegevoegd: 11-05-2008, 19.00 uur
Door: Roland de Jong
THOLEN - Op de Veerweg in Tholen zijn zaterdagavond twee fietsers ten val gekomen nadat één van hen was geraakt door een dronken automobilist.


Het tweetal, een 23-jarige vrouw uit Breda en een 25-jarige man uit Oudenbosch, fietsten beiden rond 22.45 uur over de Veerweg. Toen de automobilist, een 26-jarige man uit de gemeente Tholen van achteren naderde zag hij de twee over het hoofd.

Dit gebeurde mogelijk omdat hij werd verblind door een tegenligger. De beide fietsers voerden wel verlichting. De auto raakte de 25-jarige fietser die vervolgens samen met de 23-jarige vrouw ten val kwam. Beide fietsers hadden bij hun val geen zichtbaar letsel opgelopen maar zouden toch even naar de Huisartsenpost gaan.
 
De 26-jarige automobilist bleek onder invloed van alcohol achter het stuur te hebben gezeten. Hij kreeg een rijverbod van 4 uur en een proces-verbaal.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wilfi (12-5-2008 om 13:36)
Geen alcohol , drugs of medicijnen in het verkeer. Wel onder invloed dan harde maatregel dus rijbewijs kwijt en nooit meer de mogelijkheid om het terug te krijgen.
Bep (12-5-2008 om 07:17)
Altijd rijbewijs inleveren. Iedere weet dat je met een slok op niet moet deelnemen aan het verkeer. Of wachten we weer tot deze bestuurder eerst iemand doodrijd?
Onno Hillebregt (11-5-2008 om 23:21)
Het wordt hoog tijd dat men helemaal niet meer met alcohol op mag gaan rijden. Dus voortaan met 0% promille achter het stuur. Nooit meer dat schemergebied: mag het net wel of mag het net niet... Dus alcohol totaal uitbannen uit het verkeer en wellicht later ook drugs en medicijnen...
Dolf (11-5-2008 om 21:44)
Ben het helemaal met je eens Stille. Alleen denk ik niet dat je bij Rita moet zijn maar bij een linkse partij. Er is nog altijd klasse justitie en bij rechtse partijen wordt dat alleen nog maar erger. Bij drank op achter het stuur je rijbewijs voorgoed kwijt.
Stille (11-5-2008 om 20:20)
Een prentje en 4 uur rijontzegging? Ook had er kunnen staan: Dronken automobilist rijdt echtpaar dood , drie kinderen van 2, 5 en 9 jaar blijven achter. Zondag had je deze gek dus al weer tegen kunnen komen in z'n auto al dan niet opnieuw bezopen. Mevr. Verdonk doe er wat aan a.u.b!
Cookie-instellingen beheren