Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
124 files van totaal 471 km

Meisje loopt brandwonden op in restaurant

Toegevoegd: 12-05-2008, 14.08 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In een restaurant op de Boulevard in Vlissingen heeft een meisje zondagavond brandwonden opgelopen nadat ze hete soep over zich heen had gekregen.
 
De strandwachten schoten het 5-jarige meisje rond 17.30 uur te hulp. Nadat de eerste hulpverleners de brandwonden hadden gekoeld en ingepakt met Burnshields is ze voor behandeling naar de huisartsenpost in Vlissingen gestuurd.
 
Ongelukken met eten of drinken waarbij kinderen brandwonden op-lopen komen overigens -helaas- regelmatig voor in ons land. Jaar-lijks komen ongeveer 1300 kinderen onder de vijf jaar terecht in een ziekenhuis door verbranding door hete thee of water uit de kraan, aldus een onderzoek van de stichting Consument en Veiligheid.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren